Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων σπόρων. Οι σπόροι μας είναι βιολογικοί και φυσικοί.
Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Κωδικός προϊόντος: AMKOS-39011-AP
Χρώμα: Σκούρο καφέ
Περιεκτικότητα σε λιπαρά %: 10 – 12
PH: 7.4 – 7.8
Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο
Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Προέλευση Σκόνης Κακάο Κανονική Βιολογική
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κακάο, από το οποίο παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τον καρπό. Υπό υψηλή πίεση, η μάζα εξάγεται, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι, ενώ οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, η κακάο μας έχει ζυμωθεί για να μειωθεί η αρχική πικρία της. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία προσθήκη.
Κόκκοι Forastero
Η Σκόνη Κακάο Κανονική Βιολογική προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero. Αρχικά, αυτή η κακάο προέρχεται από την περιοχή του Αμαζονίου, αλλά τώρα καλλιεργείται κυρίως σε...
Το Raffaello t15 150g είναι ένα δημοφιλές προϊόν που διατίθεται σε όλη την Ευρώπη. Εξάγουμε και διανέμουμε όλα τα είδη σοκολάτας, συμπεριλαμβανομένης της σοκολάτας Nestle Milo. Η σοκολάτα Raffaello είναι γνωστή για τη νόστιμη γεύση της και την απαλή υφή της.
Οι πελάτες μας εκτιμούν την ποιότητα και τη γεύση της σοκολάτας Raffaello. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές για να διασφαλίσουμε ότι η σοκολάτα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Με την αποδοτική μας λογιστική, μπορούμε να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Παραγωγός: Mars Polska
Κατηγορίες: Ζαχαρωτά
EAN μονάδα: 5000159461122
Περιγραφή:
Τεμάχια στο κουτί: 40
Ποσότητα κουτιών σε παλέτα: 231
Ποσότητα τεμαχίων σε παλέτα: 9,240
Προέλευση: Πολωνία
Διάρκεια ζωής: 7 μήνες
Κείμενο ετικέτας
Ο κακάο Sambirano Tsarafandray είναι πιστοποιημένος βιολογικός· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και μόνο φυσικά λιπάσματα στην παραγωγή του. Τα δέντρα κακάο αναπτύσσονται κάτω από την οροφή των αυτόχθονων δέντρων σκιάς μαζί με μάνγκο, μπανάνες, βανίλια, ανανά, πιπεριές και άλλες καλλιέργειες. Αυτά τα βιώσιμα συστήματα αγροδασοκομίας σχηματίζουν μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα φυσικά τροπικά δάση του Sambirano. Αυτό είναι πολύ αναγκαίο· πάνω από το 40% των δασών της Μαδαγασκάρης έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 60 χρόνια και τα υπόλοιπα δάση είναι κατακερματισμένα. Η αποδάσωση και η διάβρωση του εδάφους είναι μια σοβαρή απειλή, μειώνοντας την ικανότητα των αγροτών να παράγουν αρκετό φαγητό. Με τη βοήθεια της Rainforest Alliance, οι καλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Sambirano φυτεύουν νέα δέντρα για να καταπολεμήσουν τη διάβρωση του εδάφους, να προστατεύσουν τα υπόλοιπα δασικά θραύσματα και να αποκαταστήσουν το φυσικό τοπίο της κοιλάδας.
Ο κακάο Sambirano Tsarafandray έχει ένα όμορφο προφίλ γεύσης με μέτρια οξύτητα.
Προέλευση: Μαδαγασκάρη
Περιοχή: Haut Sambirano
Ποικιλία: Criollo-Trinitario και Forastero
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, εσπεριδοειδή και γιασεμί
SKU: 5430002193250
Περιεκτικότητα σε Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Σοκολάτα γάλακτος με 36% κακάο, πασπαλισμένη με καβουρδισμένα και θρυμματισμένα φουντούκια. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Η Nutella® είναι μια δημοφιλής γλυκιά κρέμα φουντουκιού με κακάο που χρησιμοποιείται συνήθως σε σάντουιτς, κέικ και άλλα γλυκά τρόφιμα. Είναι γνωστή για τη νόστιμη γλυκιά και ξηνοκαρπίσια γεύση της και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικά. Η κρέμα αποτελείται από αρκετά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων της ζάχαρης, του φοινικέλαιου, των φουντουκιών, της αποβουτυρωμένης σκόνης κακάου, της αποβουτυρωμένης σκόνης γάλακτος, της σκόνης ορού γάλακτος, του γαλακτωματοποιητή λεκιθίνης (σόγια) και της βανιλίνης.
Η Nutella® έχει διάρκεια ζωής 12 μηνών και διατίθεται σε βάζα των 350g, 600g ή 750g, με πακέτα των 24 διαθέσιμα προς πώληση.
Η Foodcom S.A. διανέμει τη Nutella® σε μια σειρά από οντότητες, συμπεριλαμβανομένων χονδρεμπόρων τροφίμων, διανομέων επώνυμων προϊόντων, εισαγωγέων, εξαγωγέων και αλυσίδων λιανικής.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες ζαχαροπλαστικές σοκολάτας της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ένα εκλεπτυσμένο μείγμα κόκκων κακάο, βουτύρου κακάο και ζάχαρης. 50%, 70% ή 80% κακάο.
Η σοκολάτα 70% περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η κύρια χρήση του είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στην αρτοποιία, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.
MOQ: 20kg
Αυτή η σκοτεινή και κομψή θήκη σας επιτρέπει να απολαύσετε ή να προσφέρετε τέσσερις χειροποίητες σοκολάτες από τη Συλλογή μας.
Οι σοκολάτες μας παρασκευάζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό στους κανόνες της Χειροτεχνίας, επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως Grand Crus μαύρης σοκολάτας, σμέουρα από την Οξιτανία ή φουντούκια από το Πιεμόντε IGP. Τέτοιες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τις πρωτότυπες συνταγές μας, οι οποίες είναι οργανωμένες και εκτελούνται χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Σεμπαστιέν και της ομάδας του, για να δώσουν ζωή στις δημιουργίες μας.
Έτσι, η συλλογή σοκολατών μας θα σας ταξιδέψει με γεύσεις που κυμαίνονται από το απαραίτητο πραλίνα με αμύγδαλα, στη γκανάς με Πιπέρι του Νεπάλ, περνώντας από διάφορες γκανάς Grand Crus ή την λεπτή άνθη κερασιάς. Ιδανικό για τους περισσότερους λάτρεις της σοκολάτας και όλους τους γλυκατζήδες!
Καθαρό Βάρος: περίπου 25 γρ
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 6,6 x 6,6 x 2,1
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη: Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
Καλλιέργεια: Βιολογική
Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη
Αφρόλουτρο με εκχύλισμα κακάο και shea 400 ml είναι ένα προϊόν που καθαρίζει και φροντίζει απαλά το δέρμα σας, εξασφαλίζοντας ότι φαίνεται ενυδατωμένο και λείο χάρη στην περιεκτικότητα σε κακάο και βούτυρο shea.
Αριθμός είδους: 30863
εμπλουτισμένο με βούτυρα Καριτέ και Κακάο, με λάδι σπόρων Σταφυλιού και αιθέρια έλαια από Γιαλαντζάν, Γεράνιο, Γαρίφαλο και Κανέλα. Οι βάλσαμοι φροντίδας μας αποτελούνται από φυσικά φυτικά έλαια και βούτυρα, μια επιλογή αιθέριων ελαίων και έναν φυσικό συντηρητικό (εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ) για να αποφεύγεται η αλλοίωση και να βελτιώνεται η συντήρηση. Έχουμε μελετήσει τη σύνθεση των βάλσαμών μας για να τα κάνουμε εξαιρετικά. Έχουμε επιλέξει βούτυρα που έχουν ιδιαίτερα δράση στις ξηρές περιοχές του σώματος και είναι πολύ ευχάριστα κατά το μασάζ. Αυτά τα ελιξίρια ομορφιάς συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ευεξία. Εκτός από το να θρέφουν το δέρμα σε βάθος, αποκαλύπτουν τη φυσική του λάμψη. Εδώ, το Βάλσαμο Θρέψης Καριτέ και Κακάο είναι φυσικό και πληροί τις απαιτήσεις της χάρτας Bio Earth Durable, αποτελείται από τα εξής συστατικά:
Ο καφές σε αλεσμένη μορφή σε πακέτο αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν αλεστεί και συσκευαστεί σε αεροστεγή περιτυλίγματα, έτοιμα προς χρήση για την παρασκευή ροφημάτων. Αυτή η πρακτική μορφή είναι δημοφιλής στους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, προσφέροντας μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να απολαύσετε καφέ ποιότητας χωρίς να απαιτείται μύλος καφέ.
Ο άξιος διάδοχος της παλιάς μας Μαύρης Σοκολάτας
Για αυτή τη νέα συνταγή, αποφασίσαμε να στρογγυλέψουμε τις γωνίες. Τέλος η ένταση της καθαρής κακάο πάνω από 20% χωρίς τίποτα δίπλα για να την μαλακώσει, ήρθε η ώρα για μια πραγματική γευστική εμπειρία: αυτή μιας ζεστής σοκολάτας.
Για να ανακαλύψουμε όλες τις χαρακτηριστικές γεύσεις που κάνουν αυτό το νόστιμο μείγμα, έπρεπε να καινοτομήσουμε ενσωματώνοντας συστατικά που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα: αληθινές σταγόνες σοκολάτας και λευκής σοκολάτας που περιμένουν να λιώσουν στην κούπα σας.
Και αν οι γωνίες δεν ήταν ακόμα αρκετά στρογγυλές για εσάς, μια λεπτή πινελιά καρύδας έρχεται να μαλακώσει ακόμη περισσότερο το σύνολο, προσφέροντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μείγματα.
Στυλ: 20 φακελάκια των 2g
Διάρκεια εκχύλισης: 4 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C/212°F
Απολαύστε: Μόνο ζεστό
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει τη Milka Extra Cocoa 100 g στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά της Milka Extra Cocoa 100 g και εισαγωγή PGC.
Υπερκριτικό εκχύλισμα βουτύρου κακάο από κόκκους κακάο, που παράγεται μέσω υπερκριτικής εκχύλισης διοξειδίου του άνθρακα (CO2), είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάο που διατηρεί τις περισσότερες από τις ευεργετικές ενώσεις των ωμών κόκκων κακάο. Λόγω της δομής του, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαοκαρπών που περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο της οικογένειας στερεών από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή, αναπτύσσεται σε κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Λουλούδια και φρούτα αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κόκκοι κακάο ονομάζονται ξηροί καρποί και περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα σπόρων που είναι βυθισμένοι σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευάστηκε από την εμφάνιση του Κολόμβου. Αργότερα, έγινε γνωστός και σε ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ λόγω της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί μια μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους καταναλώσετε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα σε ένα γλυκό επιδόρπιο.